Havndal Skole

Forsidebillede
Opslagstavle
Nye legepatruljeelever fra 7. klasse.  Nicoline, Lisa-Lin, Benjamin, Oliver, Simone, Erika og Emma var torsdag på legepatruljekursus på Rismølleskolen. Det var en dejlig dag med stor inspiration, så nu er legepatruljen klar med nye og sjove lege for indskolingen.
Vi starter op på mandag d. 1. september.
Skrevet af Peter Andersen den 29-08-2014
Forslag til ny skolestruktur i Randers Kommune
Børn, Skole og Kulturforvaltningen fremlægger et forslag til en ny skolestruktur i Randers Kommune. Formålet er, at eleverne får mest muligt ud af skolereformen, at sikre høj trivsel og læring, skabe trygge børnemiljøer og fagligt stærke udskolingsmiljøer. Forslaget betyder, at 9 skoler får et særligt udskolingsmiljø, og at 10 skoler får børnemiljøer for 0.-6.klasse. Samtidig reduceres antallet af skoler fra 24 til 19. Forslaget giver et årligt provenu på 36 mio. kroner, som bliver på skoleområdet. Pengene skal blandt andet gå til moderne it i skolerne og tolærerordninger . Forslaget er udarbejdet af forvaltningen på baggrund af en række tilkendegivelser og politiske drøftelser blandt 26 byrådsmedlemmer. Det bygger på de bærende principper, som blev besluttet af byrådet efter processen om fremtidens folkeskole i 2012, som en bred kreds af forældre, borgere, interesseorganisationer og skolefolk deltog i.

Se forslaget her: www.nyskolestruktur.randers.dk

Torben Bugge